About storing of low energy ions - Tarasenko, A.S.; Guk, I.S.; Kononenko, S.G.; Pashchenko, A.V.; Shapoval, I.N.; Yuferov, V.B. (Вопросы атомной науки и техники, 2004)
It shown, that using of two internal targets − the atomic jet and plasmas one − permits to store different ions of
low energy. The magnetic structure and main parameters of proposed 150 keV tritium ions storage ring are given. Показано, що використання двох внутрішніх мішеней − плазмової та струменевої, дозволяє
нагромаджувати низькоенергетичні іони. Наведено магнітну структуру та основні параметри пропонованого
нагромаджувача іонів тритію з енергією 150 кеВ. Показано, что использование двух внутренних мишеней − плазменной и струйной, позволяет накапливать
низкоэнергетичные ионы. Приведена магнитная структура и основные параметры предлагаемого накопителя
ионов трития с энергией 150 кэВ.