Державна система охорони культурної спадщини сучасної України: центральні органи влади - Принь, О.В. (Праці Центру пам’яткознавства, 2011)
У статті розглянута й охарактеризована структура сучасної системи центральних органів влади, відповідальних за збереження культурної спадщини. В статье рассмотрена и охарактеризована структура современной системы центральных органов власти ответственных за сохранение культурного наследия. In the article the structure of the modern system of central authorities responsible for safeguarding
of cultural heritage is reviewed and described.