Відень – Великі Береги: шляхи мистецьких інфільтрацій в архітектурі Закарпаття доби пізнього середньовіччя - Юрченко, С.Б. (Праці Центру пам’яткознавства, 2011)
У статті розглядається вплив віденської архітектури кінця
ХІV – початку ХV ст. на зодчество Закарпаття. В статье рассматривается влияние венской архитектуры конца ХІV – начала ХV вв. на
зодчество Закарпатья. In article infl uence of the Viennese architecture of the end 14 – the beginnings of 15 centuries
on architecture of Zakarpattya is considered.