Видавнича діяльність Центру пам’яткознавства НАН України і УТОПІК - Бичковська, Г.М. (Праці Центру пам’яткознавства, 2011)
У даному випуску збірника ми починаємо друкувати огляд видавничої діяльності
Центру пам’яткознавства НАН України і УТОПІК за 1991–2011 роки. Продовження в наступному випуску.