Ефективність роботи і проблеми функціонування вантажних портів в Україні - Бойко, С.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Статья посвящена эффективности работы и проблемам функционирования грузовых портов Украины. Статтю присвячено ефективності роботи та проблемам функціонування вантажних портів України.