Дослідження стійкості імпульсних гібридних систем - Бичков, О.С.; Меркур’єв, М.Г. (Інститут проблем математичних машин і систем НАН України, 2007)
В роботі досліджується стійкість стаціонарного стану імпульсної гібридної системи. Дослідження проводиться за допомогоюметоду функцій Ляпунова. Побудовано достатні умови стійкості та нестійкості. Умови легко обчислюються і носятьконструктивний характер. Бібліогр.: 11 назв. В работе исследуется устойчивость стационарного состояния импульсной гибридной системы. Исследование проводится спомощью метода функций Ляпунова. Получены достаточные условия устойчивости и неустойчивости. Условия легковычисляются и носят конструктивный характер. Библиогр.: 11 назв. Stability of the stationary state of impulsive hybrid automata is researched. Research is conducted by the method of Lyapunovfunctions. The sufficient conditions of stability and instability are received. These conditions are easily calculated and have theconstructive nature. Refs.: 11 titles.