Володимир Щербина – дослідник київської старовини - Желєзко, А.М. (Праці Центру пам’яткознавства, 2012)
У статті досліджується наукова спадщина В. Щербини, присвячена вивченню історії м. Києва та його околиць, а також чинники, які вплинули на формування наукових поглядів ученого. В статье исследуется научное наследие В. Щербины, посвященное изучению истории г.
Киева и его околиц, а также факторы, которые повлияли на формирование его научных взглядов. The scientifi c heritage of V. Shcherbyna, devoted to the study of history of Kyiv and the
factors that infl uenced on the formation of his scientifi c views are examined in this article.