Пам’яткоохоронна діяльність П.В. Клименка на Поділлі у 1918–1920 роках - Старенький, І.О. (Праці Центру пам’яткознавства, 2012)
У статті розглядається пам’яткоохоронна діяльність Пилипа Васильовича Клименка
на Поділлі, його участь у діяльності пам’яткоохоронних організацій, роль у збереженні
архівної спадщини. В статье рассматривается памятникоохранительная деятельность Пилипа Васильевича Клименка на Подолье, его участие в деятельности памятникоохранительных организаций, роль в сохранении архивного наследия. In the article protect of monument activity of Pylyp Klymenko is examined on Podillya, his
participating in activity of protect of monument organizations, role in the maintenance of the
archived inheritance.