Пам’ятки авіаційної техніки в Полтавському музеї дальньої авіації - Пістоленко, І.О. (Праці Центру пам’яткознавства, 2012)
Статтю присвячено історії формування колекції Музею
Дальньої авіації в Полтаві. Увага акцентується на складі й стані
експонованої авіаційної та ракетно-космічної техніки. Статья посвящена истории формирования коллекции Музея Дальней авиации в Полтаве. Внимание акцентируется на составе и состоянии экспонируемой авиационной и ракетно-космической техники. The article is devoted to history of formation of the collection of the Far Aviation Museum
in Poltava. Attention is accented on the system composition and condition of the exhibiting air
and rocket-cosmic technique.