Про міжнародне право охорони культурних цінностей в суб’єктивній інтерпретації і дещо про «радянську заідеологізованість» - Акуленко, В.І.; Денисов, В.Н.; Максимов, В.В. (Праці Центру пам’яткознавства, 2012)
Рецензія на книгу: Добров П.В., Грібіна І.М., Калашникова
В.Є. Історико-культурні цінності Східної України в
роки Великої Вітчизняної війни : Монографія / Добров
П.В., Грібіна І.М., Калашникова В.Є. ; Донецький нац.
ун–т, Істор. фак–т. – Донецьк : ДонНУ, 2011. – 236 с.