Історія ніколи не закінчується: пам’ятки кельтської спадщини в історії України - Ластовський, В.В. (Праці Центру пам’яткознавства, 2012)
Рецензія на книгу: Казакевич Г.М. Кельти на землях України:
археологічна, мовна та культурна спадщина / Г.М. Казакевич.
– К. : Видавець Сергій Наливайко, 2010. – 304 с.