Нормативно-правова база регулювання діяльності заповідників культурної спадщини: сучасний стан і перспективи розвитку (на прикладі АР Крим) - Тур, С.О. (Праці Центру пам’яткознавства, 2012)
У статті розглядаються ключові проблеми нормативно-правової бази функціонування
заповідників культурної спадщини та перспективи її розвитку в умовах трансформаційних
процесів в Україні на прикладі Автономної Республіки Крим. В статье рассматриваются ключевые проблемы нормативно-правовой базы функционирования заповедников культурного наследия и перспективы их развития в условиях трансформационных процессов в Украине на примере Автономной Республики Крым. The article examines the key issues of the legal framework of the preserves cultural heritage and its
development prospects in terms of transformation processes in Ukraine for example ARC.