Стратегічні вектори «зеленого» зростання (на прикладі Одеської області) - Галушкіна, Т.П.; Яцков, А.В. (Економічні інновації, 2014)
В статті наведено теоретичне узагальнення та нове вирішення наукового завдання, що полягає у поглибленні теоретико-методологічних положень щодо забезпечення екологізації регіонального розвитку в Україні. The article presents the theoretical generalization and new solution to a scientific problem, which is to develop the theoretical and methodological guidelines to ensure the greening of regional development in Ukraine.