Проекты берегозащиты в контексте формирования рынка экологических услуг - Демьяненко, С.Г.; Золотов, В.И. (Економічні інновації, 2014)
У статті розглянуто загальні питання формування ринку екологічних послуг. Визначено критерії вибору природних аналогів, доцільних для обґрунтування пріоритетів природокористування у прибережній зоні. Обґрунтовано завдання та пріоритетні принципи природокористування у прибережній зоні в контексті формування ринку екологічних послуг. In the article the general questions of forming of ecological services market are considered. The criteria of choice natural analogues for ground priorities of resource using in coastal areas are determinated. Tasks and priority principles of viability of creation of small enterprises from processing of wastes of resource using in coastal areas are founded.