Екологізація виробництва нетрадиційного газу в контексті забезпечення сталого розвитку України - Зінченко, Ю.В. (Економічні інновації, 2014)
В статті розглянуто застосування процесу екологізації до виробництва нетрадиційного газу як засобу мінімізації екологічних ризиків або превентивних заходів щодо них. Показано важливість цього питання передусім для економіки України, в якій розпочато розробку родовищ сланцевого газу. The process of greening of unconventional gas production for reduction of environmental risks has been shown. The article demonstrates importance of this issue for the international community in terms of keeping the doctrine of sustainable development.