Пропозиції щодо удосконалення роботи центрів надання адміністративних послуг в природокористуванні - Мартієнко, А.І. (Економічні інновації, 2014)
Проведено аналіз існуючої законодавчої бази про центри надання адміністративних послуг в цілому та в сфері природокористування, наведено визначення послуг в природокористуванні та надана їх класифікація по функціональному критерію. Проведено аналіз одержання дозволів на вилов риби через центри надання послуг та зроблено загальний аналіз роботи центрів в сфері природокористування. Визначено основні напрямки удосконалення роботи центів в області надання послуг в природокористуванні. The analysis of the existing legislative framework on centers of administrative services in general and in the area of environmental management is considered, the definition of service in Environmental and its functional classification is given. The analysis permits to fish through the centers provide services and made the general analysis of the centers in the area of environmental management. The basic directions of cents work perfection services in environmental management is defined.