Функціонування малого та мікропідприємництва в туристично-рекреаційній сфері гірських районів Карпатського регіону - Пітюлич, М.М. (Економічні інновації, 2014)
У статті досліджено специфіку функціонування малого та мікропідприємництва туристично-рекреаційної сфери в гірських районах Карпатського регіону, проаналізовано переваги та недоліки діяльності цих підприємств при наданні послуг, розраховано коефіцієнти туристичної активності в регіоні загалом та в гірських районах зокрема. The paper studies the specificity of functioning of small and micro-enterprises of tourist and recreational areas in the mountainous regions of the Carpathian region, analyzed the advantages and disadvantages of these enterprises in the provision of services, calculated the coefficients of tourist activity in the region as a whole and in the mountainous areas in particular
Keywords: mountain areas, tourism, recreation, tourist activity, region, small business, microenterprise.