Еколого-економічні аспекти поводження з опалим листям на урбанізованих територіях - Попик, О.В. (Економічні інновації, 2014)
В статі розглядаються існуючі підходи до поводження з опалим листям в межах великих міст, дається еколого-економічна оцінка можливих утилізаційних заходів, пропонуються варіанти використання опалого листя в якості вторинної сировини. The research contains description of the existing approaches to fallen leaves treatment for big city’s environment. The ecological and economical assessment of fallen leaves utilization techniques was implemented. Also there were proposed various options of fallen leaves recycling.