Peponia fenneriae sp. nov. (Bacillariophyta) из среднего эоцена (Дальний Восток, Россия) - Цой, И.Б.; Ольштынская, А.П. (Альгология, 2014)
Описано новий вид роду Peponia fenneriae sp. nov., який вважався раніше монотипним. Новий вид вивлено у відкладах середнього еоцену Кроноцької затоки Східної Камчатки (північно-західна частина Тихого океану) і може бути видом-індексом відкладів цього віку. New species of genus Peponia Greville (1863) is described. New species founded in Middle Eocene deposits of Kronotzkii Bay of East Kamchatka (North West Pacific Ocean) may be an index of the Middle Eocene age.