Реконфигурируемые вычислительные системы для цифровой обработки сигналов - Коваленко, В.Б.; Кочерга, М.С.; Семерников, Е.А. (Інститут проблем штучного інтелекту МОН України та НАН України, 2009)
В статье рассматриваются вопросы решения задач цифровой обработки сигналов на реконфигурируемых
вычислительных системах с макрообъектной архитектурой. У статті розглядаються питання розв’язання задач цифрової обробки сигналів на реконфігурованих
обчислювальних системах з макрооб’єктною архітектурою. Problems of solving digital signal processing tasks on reconfigurable computer systems with macroobject
architecture are discussed in the paper.