Про параметри катодоспрямованого стримеру - Остроушко, В.М.; Пащенко, І.А. (Вопросы атомной науки и техники, 2006)
Для катодоспрямованих стримерів у сантиметрових проміжках між голкою та площиною розглянуто
умови руху стримеру та отримані оцінки поля перед його верхівкою, концентрації електронів у каналі за
верхівкою, поперечного розміру, мінімальної напруги. Вказано на зв’язок умов руху стримеру з константою
Столєтова. Для катодонаправленных стримеров в сантиметровых промежутках между иглой и плоскостью рассмотрены условия движения стримера и получены оценки поля перед его вершиной, концентрации электронов в канале за вершиной, поперечного размера, минимального напряжения. Указано на связь условия движения стримера с константой Столетова. For cathode-directed streamer in centimeter gaps between point and plain, conditions of streamer movement are
considered and estimations of field ahead of its tip, electron density in channel after tip, transverse dimension, and
minimal voltage are obtained. It is pointed out on connection of streamer movement conditions with the Stoletov
constant.