Цілісний земельно-майновий комплекс в форматі розвитку «зеленої» економіки - Сидорченко, Т.Ф. (Економічні інновації, 2014)
В статті окресленно особливості функціонування цілісних земельно-майнових комплексів міст в форматі розвитку «зеленої» економіки, розглянуто екологічні проблеми міст і визначено типологію еколого-економічних механізмів міського землекористування. In the article the features of functioning of integral are considered earth property complexes of cities in the format of development of «green» economy, the ecological problems of cities and certainly tipologiyu of ekologo-ekonomichnikh mechanisms of city land-tenure are considered.