Інституційні передумови впровадження інноваційних стратегій «зеленого» розвитку - Хумарова, Н.І.; Голікова, О.С. (Економічні інновації, 2014)
Розглянуті питання сутності інноваційних стратегій та їх відповідність засадам «зеленого» розвитку. Визначено інституційне середовище, що забезпечує їх впровадження у господарську діяльність суб’єктів господарювання. Визначені окремі недоліки, що перешкоджають широкому застосуванню стратегій «зеленого» розвитку на державному та регіональному рівнях. In the article reviewed questions of the innovation essence of strategies and their compliance with the principles of "green" development. Defined the institutional framework that ensure their implementation in businesses' activities. Identified some shortcomings that hinder the wide application of strategies of "green" development at national and regional levels.