Агентно-ориентированная система извлечения знаний из распределенных источников информации - Грунский, И.С.; Вороной, А.С. (Інститут проблем штучного інтелекту МОН України та НАН України, 2009)
В работе рассмотрена концепция построения многоагентной системы поиска знаний в распределенных
неструктурированных информационных источниках. Предложен состав, определены функции и взаимо-
действия коллективов агентов при решении задачи пополнения знаний интеллектуальных многопредметных
обучающих систем. У роботі розглянута концепція побудови багатоагентної системи пошуку знань у розподілених неструк-
турованних інформаційних джерелах. Запропонований склад, визначені функції та взаємодія агентів
при розв’язанні задачі поповнення знань інтелектуальних багатопредметних навчальних систем. In this work a concept of building a multi-agent system for data mining from distributed unstructured information
is described. Contents, functions and interaction of groups of agents while solving a task of increasing
knowledge base in intellectual learning systems is proposed.