Управление взаимодействием агентов в системе электронного обучения - Мазурок, Т.Л. (Інститут проблем штучного інтелекту МОН України та НАН України, 2009)
В статье рассматривается проблема управления обучением на основе многоагентного подхода.
Предлагается объединение нейросетевых и эволюционных средств реализации интеллектуального
преобразователя в схеме управления обучением с учётом системы межпредметных связей в условиях
компетентностного обучения. У статті розглянуто проблему управління навчанням на основі багатоагентного підходу. Пропонується
об’єднання нейромережних та еволюційних засобів реалізації інтелектуального перетворювача в схемі
управління навчанням з урахуванням системи міжпредметних зв’язків в умовах компетентністного
навчання. In the article the problem of control teaching is examined on the basis of multiagent approach. Uniting of
neural networks and evolutional facilities of realization of intellectual transformer is offered in the chart of
control teaching taking into account the system of interdisciplinary connections in the conditions of the
competency teaching.