Spin structure of three-nucleon bound states - Kotlyar, V.; Jourdan, J. (Вопросы атомной науки и техники, 2005)
The spin-dependent momentum distributions (SDMDs) of nucleons and proton-deuteron clusters in polarized ³He and ³H nuclei are studied with wave functions (WFs) for realistic models of nuclear forces. Хвильові функції для реалістичних моделей ядерних сил використовуються для дослідження залежних від спина імпульсних розподілів нуклонів і нуклон-дейтронних кластерів у поляризованих ядрах ³He та ³H. Волновые функции для реалистических моделей ядерных сил используются для исследования зависящих от спина импульсных распределений нуклонов и нуклон-дейтронных кластеров в поляризованных ядрах ³He и ³H.