Study on the synchrotron dynamics in the Compton X-ray ring - Bulyak, E.V.; Gladkikh, P.I.; Skomorokhov, V.V. (Вопросы атомной науки и техники, 2005)
The longitudinal dynamics of electron bunches with a large energy spread circulating in the storage rings with a
small momentum compaction factor is considered. Also the structure of the longitudinal phase space is considered as
well as its modification due to changes in the ring parameters. The response of an equilibrium area upon changes of
the nonlinear momentum compaction factor is presented Досліджено подовжню динаміку електронних згустків у нагромаджувачі з малим коефіцієнтом упаковки
орбіт та великим енергетичним розкидом електронів у пучку. Розглянуто структуру фазового простору та
його деформацію при зміні параметрів нагромаджувального кільця. Показано залежність розмірів області
стійкості подовжнього руху від параметрів нагромаджувача при нелінійній структурі рівнянь руху. Исследована продольная динамика электронных сгустков в накопителях с малым коэффициентом упаков-
ки орбит и с большим энергетическим разбросом электронов в пучке. Рассмотрена структура фазового про-
странства и его деформация при изменении параметров накопительного кольца. Показана зависимость
размеров области устойчивости продольного движения от параметров накопителя при нелинейной структуре
уравнений движения.