Полігедрична структура феромагнітних фаз типу Fe₂₃B₃Nd₂ - Бовда, В.О.; Матюшенко, М.М.; Бовда, О.М. (Вопросы атомной науки и техники, 2006)
Вивчення магнітної структури Fe₂₃B₃Nd₂ доповнене координаційним аналізом атомної структури. За нейтронодифрактометричними даними, опублікованими в роботі [3], виведені координаційні полігедри атомів і описана полігедрична структура фази. Розглянута кореляція магнітних моментів з координаційними полігедрами і найкоротшими міжатомними відстанями. Изучение магнитной структуры Fe₂₃B₃Nd₂ дополнено координационным анализом атомной структуры. Согласно нейтроннодифрактометрическим данным, опубликованным в работе [3], выведены координационные полиэдры атомов и описана полиэдрическая структура фазы. Рассмотрена корреляция магнитных моментов с координационными полиэдрами и наименьшими межатомными расстояниями. Studying of Fe₂₃B₃Nd₂ magnetic structure has been supplied with coordination analyses of atomic structure. Coordination polyhedra and polyhedral structure of the phase have been constructed by using neutron diffraction data [3]. Analyses of shortest interatomic distances and correlations between magnetic moments and coordination polyhedra have been considered.