Видовой состав и численность хищных птиц долины р. Здвиж (Житомирская и Киевская области) - Домашевский, С.В.; Костюшин, В.А.; Письменный, К.А. (Бранта: Cборник научных трудов Азово-Черноморской орнитологической станции, 2012)
В роботі наведені результати обліків хижих птахів проведених у 2006 і 2010 роках в долині річки Здвиж (Житомирська та Київська області, Україна). Обліки охопили всю долину річки, що становить 145 км загальної довжини. The publication presents results of birds of prey census conducted in 2006 and 2010 in the valley of the Zdvyzh River (Zhytomyr and Kyiv Regions, Ukraine). The census has covered the entire river valley area, 145 km in total.