Роль малого бізнесу в реформуванні економіки регіону - Буркинський, Б.В. (Економічні інновації, 2015)
В статті показана роль малого підприємництва в соціально-економічному розвитку регіону, пропонуються скореговані цілі програм його розвитку для більш активного включення в процеси модернізації економіки. In article displayed role of small business in the socio-economic development of the region and offered corrected targets of development programs small business for more active involvement its in the processes of economic modernization.