"Другой" и проблема порождения нормативного текста - Рыскельдиева, Л.Т. (Культура народов Причерноморья, 2001)
Статья посвящена одной из самых актуальных проблем современной философии – “Другому” как метафизическому полюсу бытия, образующему нормативную субъктивность. Стаття присвячена одній з найбільш актуальних проблем сучасної філософії – “Іншому” як метафізичному полюсу буття, будуючому нормативну суб’єктивність. `This article is devoted one of the most actual problem of modern philosophy – “Another” as metaphysical unity of being, where is normative subject.