Дослідження пам’ятки архітектури на Вінничині – садиби Ланге - Смоляк, В.В.; Білоус, М.Ю. (Праці Центру пам’яткознавства, 2014)
У статті описано дослідження занедбаної пам’ятки архітектури на Вінничині, висвітлено
проблему правового забезпечення пам’яткоохоронної діяльності. В статье описано исследование заброшенного памятника архитектуры в Винницкой
области, освещена проблема правового обеспечения памятникоохранной деятельности. The paper describes the research abandoned architecture attractions in Vinnytsia Region,
highlighted the problem of legal support activities for protecting cultural heritage.