«Сучасне відбувається на основі історичного минулого» - Титова, О.М. (Праці Центру пам’яткознавства, 2014)
Рецензія на книгу: Акуленко В.І. Міжнародне право охорони
культурних цінностей та його імплементація у внутрішньому праві України» [Монографія] / В.І. Акуленко. –
К. : ТОВ «ВО «Юстініан», 2013. – 608 с.