Шляхи формування та склад археологічних колекцій окружних музеїв східних округ Української СРР у 20-ті – на початку 30-х років ХХ ст. - Принь, О.В. (Праці Центру пам’яткознавства, 2014)
Дане дослідження присвячене аналізу шляхів формування та характеристиці археологічних колекцій місцевих окружних музеїв східних округ Української СРР: Луганської, Старобільської, Маріупольської, Артемівської та Сталінської. Эта научная работа посвящена анализу путей формирования и характеристике археологических коллекций местных окружных музеев восточных округов Украинской ССР: Луганского, Старобельского, Мариупольского, Артемовского и Сталинского. This scientifi c work is devoted to the analysis of the ways of forming and characterization
of archaeological collections of local district museums of eastern districts of the Ukrainian SSR:
Luhansk, Starobilsk, Mariupol, Donetsk and Stalino.