Розвиток людських ресурсів на комерціалізованих промислових підприємствах - Андрієнко, Н.М. (Економічні інновації, 2015)
У статті розглянуто основні елементи розвитку людських ресурсів на сучасних промислових підприємствах в процесі їх комерціалізації, надано пропозиції щодо перетворення структури служби управління персоналом з урахуванням впровадження самоврядних команд. The basic elements of development of human capitals are presented on modern industrial enterprises in the process of their commercialization, deny of suggestion on transformation of structure of service of management a personnel taking into account introduction of the self guided commands.