Підходи до побудови системи управління фінансовими потоками підприємства - Баранова, В.Г.; Ковда, Н.І. (Економічні інновації, 2015)
Розглядаються питання інтеграції підсистеми ризик-менеджменту у систему управління фінансовими потоками підприємства. Застосування загальних принципів та підходів, що складають сутність ризик-менеджменту, пропонується розпочати з фінансового блоку. Наведений алгоритм пошуку «проблемних» місць та запропонований показник «фінансова активність підприємства», який характеризує інтенсивність руху фінансового потоку. Discusses the implementation of the subsystem risk management in the management of financial flows of the company. The application of General principles and approaches that constitute the essence of risk management, it is proposed to start with a financial unit. The algorithm of search of the "problem" areas and proposed financial activity of the enterprise, which characterizes the intensity of the movement of financial flow.