Оцінювання ефективності рішень в системі підтримки прийняття рішень для оперативно-чергових служб - Тітова, В.Ю. (Інститут проблем штучного інтелекту МОН України та НАН України, 2009)
У статті розглядаються відомі методи оцінювання ефективності рішень, аналізується можливість їх використання у системі підтримки прийняття рішень для оперативно-чергових служб. Пропонується метод оцінювання ефективності рішень, який дозволяє підвищити відсоток прийнятих правильних рішень В статье рассматриваются известные методы оценивания эффективности решений, анализируется возможность их использования в системе поддержки принятия решений для оперативно-дежурных служб. Предлагается метод оценивания эффективности решений, который позволяет повысить процент принятых правильных решений. The known methods of evaluation of efficiency of decisions are considered in the article, possibility of their use in the decision support system for the efficient-duty services is analyzed. A method of evaluation of efficiency of decisions which allows to enhonce a percentage of accepted correct decisions, is offered.