Колония серой цапли (Ardea cinerea) в Великомихайловском лесничестве (Днепропетровская обл.) - Кошелев, В.А.; Бойко, В.А. (Бранта: Cборник научных трудов Азово-Черноморской орнитологической станции, 2002)
Приводятся результаты обследования колонии серой цапли в 2002 году, расположенной в Великомихайловском лесничестве на юго-востоке Днепропетровской области. В 2001 году в колонии было учтено 90 гнезд, в 2002 – 70 гнезд серой цапли, гнезда размещались на соснах (80%) и осинах (20%). Наводяться результати обстеження колонії сірої чаплі в 2002 році, розташованої в Великомихайлівському лісництві на південному сході Дніпропетровської області. У 2001 році в колонії обліковано 90 гнізд, у 2002 - 70 гнізд сірої чаплі, гнізда розміщувалися на соснах (80%) і осиках (20%). In 2002 the colony of Grey Hewn situated in Velikomikhailovskoe Forestry in the south-east of Dnepropetrovsk region was investigated. The results of this research are given in the article. In 2001 there were counted 90 nests, in 2002 the colony had 70 nests of Grey Heron located on pine-trees (80%) and aspens (20%).