Оцінка соціально-економічної ефективності регіональних цільових програм - Васютинська, Л.А. (Економічні інновації, 2015)
Розроблено науково-практичні підходи до оцінювання соціально-економічної ефективності регіональних цільових програм. Для посилення аргументації щодо необхідності запровадження запропонованого
інструментарію оцінювання здійснено аналіз соціально-економічної
ефективності регіональних цільових програм розвитку малого підприємництва за низкою регіонів. Scientific-practical approaches developed to assess socio economic efficiency of regional indicative programs. To strengthen argumentation about the necessity of introduction the proposed assessment instruments socio-economic efficiency analysis of regional target programs of small business development in several regions was carried out.