Организационно-экономический инструментарий управления творческой инновационно-инвестиционной деятельностью - Грузнов, И.И.; Демидюк, С.И. (Економічні інновації, 2015)
Розглядаються теоретичні, методологічні положення та практичні рекомендації створення організаційно-економічного інструментарію на прикладі механізму самоуправління. Такий інноваційний підхід до
підвищення ефективності успіху сприяє формуванню людини, особистості та еліти суспільства, конкурентоспроможності економіки України. Theoretical and methodological positions and practical recommendations to creation of organizationally-economical tool on the example of mechanism of self-government are examined in the article. This innovative approach assists forming of man, personality and elite of society, competitiveness of economy of Ukraine.