Тенденції та деформації розвитку галузевої структури підприємницького сектору України - Карпінська, Г.В. (Економічні інновації, 2015)
У статті проведено аналіз динаміки розвитку підприємницького сектору України та його галузевої структури. Визначені галузеві структурні зрушення і запропоновані відповідні пропозиції щодо нівелювання деформацій галузевої структури підприємництва. The article analyzes dynamics of the business sector Ukraine and its branch structure. Defined sectoral structural changes and proposed appropriate proposals for leveling deformations of branch structure entrepreneurship.