Моделювання перспектив розвитку підприємництва на ринку телекомунікаційних послуг - Коваль, В.В.; Дем'янчук, М.А. (Економічні інновації, 2015)
В статті розкриті специфіка нових телекомунікаційних послуг і основні положення розвитку ринку телекомунікацій із розкриттям системи факторів, що впливають на його ефективне інноваційне забезпечення. Досліджуються сучасні ринкові трансформації та розглянуто можливості моделювання перспектив його розвитку. The article deals with the specifics of new telecommunications services and basic provisions of the telecommunications market with the opening of the factors influencing its effective innovative software. We study the current market transformation and the possibilities of modeling the prospects for its development.