Диверсифікація інноваційно-інвестиційної діяльності регіонів як ключовий елемент соціально-економічного розвитку просторових систем - Комірна, В.В.; Ганжела, І.П. (Економічні інновації, 2015)
Для забезпечення сталого розвитку регіонів України в цілому та становлення їх інноваційного потенціалу зокрема надзвичайно важливою проблемою є розробка нових методів формування й розвитку цього потенціалу, які повинні відповідати завданням соціально-економічних перетворень на сучасному етапі, а також спрямовувати свою дію на подолання диспропорцій інноваційного розвитку за регіонами. To ensure the sustainable development of the regions of Ukraine in general and their innovation potential of becoming particularly critical issue is the development of new methods of formation and development of this potential , which should meet the objective of social and economic changes at this stage , and to direct their action to overcome disparities innovative development regions.