Тенденції розвитку малого інноваційного підприємництва Причорноморськіх регіонів - Лазарева, Є.В.; Курносова, А.В. (Економічні інновації, 2015)
Визначено найбільш суттєві чинники, що перешкоджають здійсненню інновацій в регіонах Українського Причорномор’я; визначено використання виробничої та фінансової складових інноваційного потенціалу малих інноваційно активних підприємств Одеської, Миколаївської та Херсонської областей; запропоновано ряд заходів щодо зміцнення інноваційного потенціалу малих підприємств досліджуваних регіонів The most substantial factors which hinder to realization of innovations in the regions of Ukrainian Black Sea region are certain; the use of productive is certain and financial constituents of innovative potential of small innovative active enterprises of the Odesa, Mykolaiv and Kherson areas; the row of measures is offered in relation to strengthening of innovative potential small enterprise of the investigated regions.