Державно-приватне партнерство в забезпеченні інвестиційно-інноваційного розвитку Українського Причорномор’я - Лайко, О.І.; Чехович, З.В. (Економічні інновації, 2015)
Запропоновано механізм стимулювання інвестиційно-інноваційної діяльності на прикладі Українського Причорномор’я, який базується на укладанні приватно-даржавних угод щодо капіталізації результатів організаційно-консультаційної підтримки органами влади інвестиційних проектів на умовах участі в розподілі прибутку і формуванні фонду гарантування інвестицій. The article reviews the mechanism of stimulation of investment and innovation which is based on public-private partnership for capitalization of the results of organizational and consulting support of the investment projects by the government under the terms of participation in the distribution of income and formation funds of the investment guarantees on the example of the Ukrainian Black Sea Region.