Теоретико сутнісний аналіз економічної інтеграції, як економічного процесу - Лисюк, В.М.; Деркач, Т.В. (Економічні інновації, 2015)
У статті наведений теоретичний аналіз інтеграції економічних систем, розглядається сутність інтеграції як економічного процесу, його складових та механізму, що є рушійною силою інтеграційних процесів. The theoretical analysis of economic systems integration is adduced in the article. The article reviewed the essence of the integration as an economic process, its components and the mechanism that drives the integration process.