Материалы по редким и малочисленным видам птиц Николаевской области - Рединов, К.А. (Бранта: Cборник научных трудов Азово-Черноморской орнитологической станции, 1999)
Приведены данные о 52 видах птиц, собранные в 1989-1999 гг. в основном, на территории Веселинского и Николаевского районов. Анализируется информация по численности и фенологии редких видов в гнездовой и миграционный периоды. Наводяться дані про 52 видів птахів, які зібрано в 1989-1999 рр., переважно, на території Веселінського та Миколаївського районів. Аналізується інформація про чисельність і фенологію рідкісних видів в гніздовий і міграційний періоди. Data about 52 species of birds were collected in 1989-1999 in the Nikolaev and Veselinovo district. Information on numbers and phenology of rare species during the breeding and migration periods is presented.