Галузеві структурні зрушення розвитку підприємницького сектору України - Лукащук, В.В. (Економічні інновації, 2015)
В статті наведено дослідження галузевих структурних зрушень розвитку підприємницького сектору України за 2006-2013 рр. Визначено не лише питому вагу окремих складових і тенденції їх розвитку, але й запропонована зведена кількісна характеристика структурних зрушень в часі та просторі. The article presents a research of branch structural shifts in development of a business sector of Ukraine for 2006-2013 years. Here is not only defined the specific weight of separate components and a tendency of their development, but also offered the summary quantitative characteristic of structural shifts in time and space.