Врівноважена система управління фінансовою стійкістю промислового підприємства - Масленніков, Є.І.; Бутенко, А.І. (Економічні інновації, 2015)
У статті проаналізовано і представлено основні методи оцінки, управління та контролю за фінансовою стійкістю промислового підприємства та виявлені фактори, що впливають на рівень фінансової стійкості підприємства. The article analyzes and presents the basic methods of evaluation, management and control of financial stability of the industrial enterprise and identifies factors affecting the level of financial stability.