Аналіз державної підтримки малого та середнього бізнесу в Україні та підприємств виноробної галузі - Нестеренко, О.С. (Економічні інновації, 2015)
У статті автором проаналізована динаміка загальної кількості та розмірів промислових підприємств в Україні, обсяги виробництва продукції, а також проведений зв’язок між кількістю підприємств та кількості зайнятого на них населення. Проаналізовані проблеми, з якими зіштовхуються малий та середній бізнес, а також проаналізовані деякі національні та іноземні програми підтримки підприємств. In this paper the author analyzed the dynamics of the total number and size of industrial enterprises in Ukraine, the volume of production and promoted communication between the number of employed and the number of people on them. The problems faced by small and medium enterprises, and analyzed some national and international programs to support businesses.